Consumentenelektronica

Ontdekking


Dromen kennen geen grenzen. Samsung Electronics vindt de wereld van morgen opnieuw uit in een streven om onze levens beter en gelukkiger te maken. In onbekende gebieden gaan wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen voor de toekomst.


 


Wij zijn voortdurend bezig om strategische producten te ontwikkelen en de portfolio van Consumentenelektronica verder uit te breiden.
In 2006 groeiden we uit tot de grootste marktaandeelhouder in deze sector en sindsdien hebben uitzonderlijke technologieën en innovatieve ontwerpen onze toonaangevende positie op het gebied van flatscreen-tv's en monitoren verder versterkt.
Door de lancering van inventieve nieuwe producten en onderscheidende ontwerpen voor de premiummarkt hebben we ook een opmerkelijke groei doorgemaakt in de Digital Appliances-sector.


 

Beeldschermen


Met onze nieuwe Lifestyle-televisies wordt onze Screen Everywhere-visie werkelijkheid en geven we consumenten de mogelijkheid om waar ze maar willen een beeldscherm te plaatsen.

 

In 2016 lanceerde onze beeldschermentak de Quantum Dot-tv met een onovertroffen beeldkwaliteit en veroorzaakte het grensverleggende ontwerp van onze Serif TV een paradigmaverschuiving binnen de televisiesector, wat onze positie als leider binnen de branche verder versterkte. In 2017 verwachten we een enorme groei op het gebied van UHD-tv's en Curved TV als gevolg van de toenemende vraag van de consument naar hogere resolutie en een betere beeldkwaliteit. Om onze consumenten de best mogelijke beeldervaring te bieden, lanceren we de eerste en enige QLED-tv met 100% kleurvolume, een nieuwe beeldkwaliteitsnorm die onze leidende positie in het premiumsegment nog verder zal versterken.¹ Daarnaast zal 'The Frame', de tv die elke woonkamer omtovert in een schitterende kunstgalerie, samen met verschillende accessoires voor elke productlijn ons de mogelijkheid bieden om onze klanten op maat te bedienen. Bovendien biedt Smart TV in 2017 consumenten nog meer mogelijkheden om te genieten van on-screen content en kennis te maken met een unieke bediening van hun settopboxes, spelcomputers en vrijwel alle randapparatuur met de One Remote Control.
Meer informatie
stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen