OEHLBACH

Al bijna 40 jaar is Oehlbach hét merk voor hoogwaardige audio- en videokabels. Het in Duitsland gevestigde bedrijf staat voor een uitstekende productkwaliteit en innovatie.


Oehlbach ontwerpt en produceert hoogwaardige kabels voor het doorsturen van alle met het oog en oor waarneembare details vanaf hoogwaardige audio- en videocomponenten. Zowel vakpers als specialisten bevestigen steeds weer de superieure kwaliteit van Oehlbach-kabels. De kabels zijn in talloze internationale tests beoordeeld en goed bevonden door experts.


De kwaliteit van Oehlbach
De kabelcomponenten en accessoires van Oehlbach zijn onderverdeeld in drie duidelijk vastgelegde kwaliteitsniveaus. De verschillende niveaus worden aangeduid met een sterkwalificatie, die varieert van 3 tot 5 sterren. HiFi- en home-cinemaliefhebbers hoeven alleen maar naar deze sterkwalificatie te kijken om de kabel te vinden die aan hun specifieke eisen voldoet!


Fantastisch en uitgebreid assortiment
De kabels van Oehlbach behoren tot de absolute top. Oehlbach ontwerpt en produceert hoogwaardige kabels. Er wordt niet alleen geleverd in standaardmaten, maar indien gewenst kan er ook maatwerk geleverd worden voor speciale projecten.

Meer informatie
Filter op Merk, Klasse en/of Serie
Geen artikelen gevonden.
stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Feedback geven
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen