Slimme producten die het leven praktischer, comfortabeler en veiliger maken, voor een betaalbare prijs. Dat is waar we bij Profoon al meer dan 40 jaar expert in zijn. Al onze producten zijn ontwikkeld, getest en gemodificeerd door onze eigen Nederlandse technici, waardoor je gegarandeerd bent van een kwaliteitsproduct.


Profoon is een onderdeel van Hesdo B.V. Hesdo B.V. is in 1973 opgericht en sindsdien uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie op het gebied van consumentenelektronica en telecommunicatieproducten. Het bedrijf is ontstaan in Spierdijk en heeft na meerdere verhuizingen zijn hoofdkantoor gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Naast het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch heeft Hesdo vestigingen in Antwerpen en Hong Kong.


Hesdo B.V. houdt zich bezig met de import, ontwikkeling door eigen R&D afdeling en verkoop van consumenten elektronica onder de merknamen Alecto®Profoon® en Fysic®. Naast deze drie eigen merken is Hesdo exclusief distributeur voor de merken Motorola®, NUK® en Swissvoice®. Met deze merken voorziet Hesdo vele retailers binnen Europa van een divers, innovatief en vooral een concurrerend elektronica- en  telecommunicatieassortiment van in totaal ruim 600 producten. 

Meer informatie
stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen