NewStar is in 1996 begonnen met de productie van hoogwaardige KVM producten zoals KVM switches, KVM Extenders, VGA splitters en de bijbehorende bekabeling. Sindsdien is NewStar een begrip in Europa.


In 1999 introduceerde NewStar serverruimte meubilair waaronder 19” kasten en open rack systemen. Zowel dit meubilair als de KVM producten sloten goed op elkaar aan.

In 2000 introduceerde NewStar de eerste LCD/TFT monitor steunen. Mede door de snel groeiende vraag naar LCD monitoren en TV’s is in dit segment veel gebeurt. Veel kansen en mogelijkheden zijn ontstaan. Inmiddels is NewStar uitgegroeid tot de Nederlandse marktleider op het gebied van betaalbare ophangsystemen en biedt het assortiment steunen voor LCD/TFT monitoren, LCD/Plasma TV’s, notebooks, beamers en PC’s.


Inmiddels is NewStar neergestreken op het Industrieterrein “De Waarderpolder” in Haarlem. Menig bedrijf opererend in de sectoren IT, CE, AV, ET en office maakt regelmatig gebruik van de producten van NewStar.


Producten
Het uitgebreide assortiment van NewStar is onder te verdelen in twee hoofdcategorieën: A/V ophangsystemen en KVM producten.

Meer informatie
stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen