De producten van Cuisinart zijn geïnspireerd op de technologie van de Franse keuken uit de jaren '70. De Amerikaanse ingenieur Carl Sontheim was zeer onder de indruk van de culinaire tradities en het gebruik van food processors. Zodanig zelfs dat hij een vergelijkbaar product ontwikkelde voor de Amerikaanse consumentenmarkt. Een schot in de roos, want de keuken was rijp voor deze snelle en creatieve kooktechnologie.


Het eerste prototype uit 1974 is direct een succes. Cuisinart is van origine een merk voor professionals door professionals en dat blijkt tot op de dag van vandaag uit de hoge kwaliteit en het fantastische resultaat. Paul Bocuse is dan ook zeer te spreken over de lijn keukenapparatuur die professioneel is in uitstraling, kwaliteit en resultaat.


Cuisinart biedt een unieke combinatie van exclusieve eigenschappen die garant staat voor een topresultaat. Professionele kwaliteit, eenvoudig in gebruik en een onderscheidend design: dat is koken op topniveau in je eigen keuken. Met Cuisinart is een exclusief resultaat binnen handbereik voor elke thuischef. Door de professionele uitstraling en het opvallende design wordt je keuken in een keer een niveautje hoger getild. Cuisinart wordt in Nederland gedistribueerd via BaByliss Nederland BV.

Meer informatie
1
Filter op Merk, Klasse en/of Serie
stock-indicator
verder winkelen naar winkelmand
Vul hier de naam in van uw nieuwe order, als u deze leeg laat zul er een naam automatisch voor u gegenereerd worden.
Annuleren Toevoegen
Vul hier de naam in van uw nieuwe "mijn assortiment".
Annuleren Toevoegen